Padge az agresszív stílusának és riffjeinek az elemeit tanítja meg az új generáció gitárosainak. Moll pentaton és teljes, 7 hangos skálákat tanulhattok meg a nyakon játszani, amelyek segítségével létre lehet hozni a csavaros szólókat. Betekintést nyerünk, hogyan készíti el a mára védjegyévé vált szólóit, miközben lépésről lépésre segít a Tears Dont Fall, a Scream Aim Fire, az Eye Of The Storm, és több más jól ismert Bullet szám eljátszásában. Tanulj meg dallamos szólókat írni, improvizálni, és kialakítani a saját stílusod.

Padge explains how he applies bending, three string sweeps, tremolo picking and hammer pull-offs to his leads.

A teljes háttérzene segít, hogy jobban beleéld magad a BFMV eget s földet rengető hangzásába.

Mindegyik Rock House videóval jár az E- tab füzet, az iPodra is feltehető videó, és az ingyenes, örök tagság a Rack House-nál. Fokozd a tanulási tapasztalatot a tanítók segítségével, a letölthető háttérzenékkel, és sok mással. A világ különböző pontjain élő zenészekkel kerülhetsz kapcsolatba, miközben a The Rock House Method-ot használod tanulásra.

DVD Extrák:
*  36 oldalas E-Tab könyv
*  Ingyenes, életre szóló tagság a Rock House-nál
*  iPod-ra feltehető videók, és bónusz órák
*  Nyelv: Angol
*  Hossz: 70 perc

 

És youtube-ra valaki teljes egészében feltette... =) Nem másolgatom be a videókat egyenként; ha valaki érdekel, tessék ITT megnézni őket.


 
 

Oldalmenü
Szavazás
Melyik album tetszik leginkább?
Bullet For My Valentine EP
The Poison
Scream Aim Fire
Fever
Diavetítő
Naptár