Download

2010. június 10.

Íme a BFMV öltözője Downloadon...

~.~

És a legutóbbi KerranG! cikk scanje és fordítása...

 

Voltál már Doningtonban úgy, hogy nem léptél fel?
Matt: Igen, 2002ben, amikor az Ozzfest volt. A Lostprophets és a Cradle Of Filth volt ott, és Ozzy egy szóló showt játszott... Elég részeg voltam, de briliáns volt!

Milyen emlékeid vannak az első, 2004-es showról?
Emlékszem, hogy 5kor mentünk oda egy Ford Transit busszal. Előző este a Londiűon Barfly shownk volt a 36 Crazyfists-el, és egész éjjel nem aludtunk, annyire izgatottak voltunk. Kinyitottuk az ajtókat, elmondtuk a biztonsági őröknek kik vagyunk, és bementünk. Csodálatos pillanat volt. Az adrenalin leginkább akkor indult be, amikorelmentünk a backstage mellett, és úgy voltunk, hogy - 'basszus, tényleg ez történik!'. Érdekes, de felejthetetlen érzés volt.

Mire számíthatunk ezen a hétvégén?
Hasonló lesz, mint a mostni, amerikai turnénk. Egyelőre ez nagyon jól működik, és nagy lépés számunkra. A Ronnie James Dio színpadon fogunk fellépni, az eddigiektől eltérő előadással - több díszlet, több pyro, és talán kivetítő... Ez lesz az első, otthoni show az új albummal, tehát különlegesnek kell lennie! Plusz, a Donington rock show 30. születésnapja alkalmából is kibaszottul oda kell tennünk magunkat! Brit banda, brit fesztivál - hatalmas, és nagyon különleges lesz számunkra, és minden más részvevő számára is!

Mi teszi Doningtont kiemelkedővé a többi fesztivál közül?
Donington nagyon különleges hely a brit rockrajongóknak. Mindig legendás fesztivál volt, az amerikaiak egyenesen szent helyként beszélnek róla. A Downloadban részt venni mindig is nagyszerű dolog volt, és mintha a csillagok is neki kedveznének: még az idő is mindig tökéletes, és mindenki jól érzi magát.

A kisfiad is megteszi első látogatását Doningtonba?
Igen! Evann is el fog jönni Doningtonba az anyukájával, ez lesz az első találkozása az élő zenével. Érdekes lesz! Fogunk neki venni pár jó fülvédőt. A színpadhoz szerintem még túl fiatal, de a backstageben természetesen felügyelet mellett, nagyon jól el fog majd pihengetni.

 

A BFMV Download túlélő tippjei

Mit tegyél....
"Próbálj besurranni a VIP területre. Ott van minden jó nő."
"Vidd egy haverod is, akiben megbízol, mert így legalább vissza fognak vinni a sátradba, ha a mező kellős közepén összeessel."
"Vigyél törlőkendőt és vécépapírt. 3 nap fesztiválos hamburgeren, hot dogon és sörön élés ki fogja készíteni a seggedet."
"Vigyél naőtejet - elég nehéz nyomulni, amikor úgy nézel ki, mint egy pávián hátsója."
"Vigyél füldugót - nem a zene miatt, hanem mert lehet, hogy a szomszéd sátorban lesz egy pár, akik úgy fognak sikítozni, mint egy sziréna..."

Mit ne tegyél...
"Ne készülj ki rögtön az első nap - ne felejtsd el, hogy csak a hét végén lesz vége!"
"Ne fekedj le, amíg nem vagy olyan részeg, hogy nem tudz egyenesen játni. Legalább, ha valaki más ágyában ébrednél, lesz egy elfogadható kifogásod."
"Ne menj az utolsó nap a vécék környékére - egy életre rettegni fogsz utána."
"Ne hagyd ki a pénteki koncertünket - ütős lesz, és még pyrot is viszünk!"

~.~

És ezúttal Evy csinált egy háttérképet...

Szerző: bulletfansite | 2010. június 10.
Oldalmenü
Szavazás
Melyik album tetszik leginkább?
Bullet For My Valentine EP
The Poison
Scream Aim Fire
Fever
Diavetítő
Naptár