2010. június 6.

 

 

"Hatalmas buli lesz!"

 

A BFMV exkluzívan nyilatkozott a Kerrang!-nek, hogy idén decemberben elindulnak eddigi első aréna turnéjukra.

"Ez egy remek alkalom, hogy  kihúzzuk a kisebb állomásokat, és helyettük egy valódi, htalmas showt adjunk!" mesélte Matt Tuck. "Már beszéltünk a színpadi berendezésekről, pyrotechnikáról, háttérről. És igenm lesznek rámpák! Az új daloknak olyan hangzásuk van, mintha nagy színpadokra készültek volna, szóval alig várjuk már!"

"Mindzet csinálni, és aréna szinre eljutni nagyszerű. Az utóbb 6 évben végig erre hajtottunk, és már majdnem elértük. Olyan, mintha az egész karrierünk erre a turnéra épülne."

Ugyan az előzenekarok nevei még nem nyilvánosak, de Matt előre biztosította a rajongókat, hogy a 3 bandás show meg fog érni minden pennyt.

"Még nem mondhatjuk kik lesznek, de higgyetek nekem, nagy nevek. A lehető legjobbat akartuk ezekre a koncertekre, és nagyon erős menü állt össze - erősebb, mint aminek valaha is része voltunk. Már várom, hogy minden esse hallhassam őket játszani. A turné hatalmas buli lesz."

A Bulletnek több oka is van az ünneplése, hiszen a nem rég megjelent, Fever című albumuk az amerikai Billboard lista 3. helyén debütált, hazájukban pedig a slágerlisták 5. helyén.

"Amikor hallottuk, hogy az album hányadik helyezett lett a listákon, nagyszerű érzés volt. Abban reménykedtünk, hogy amerikában az 5. helyet eléri, mert a SAF 4. lett. Ez az album jobban teljesített, ami számunkra haladás, eégedettek vagyunk vele. Így tűnik igazságosnak - nagyon keményen dolgoztunk, és ütős albumot hoztunk össze. Mindannyian, hihetetlenül boldogok vagyunk."

 

/ tegnapelőtt vmiért nem hozta be a képet... /

~.~

Zoli pedig csinált szerkesztett egy képet a múltkoriakból...=) Katt rá a teljes verzióért. ^^,

 

 

~.~

 

Egyébként; ugyebár már régóta gondolkozom, hogy átviszem az oldalt gportal-ra, csak ugyebár lusta vagyok az olyan kis elbögyörészgetős munkákra, mint a 40 dalszöveg felrakása és belinkelgetése; nekem erre jelenleg nincs időm.

Épp ezért, kéne valaki, aki ért hozzá, és megcsinálná az oldal menüjét, gportalon. Design és kódolás nem kell, azt megcsinálom én is, csak ez a linkelgetés engem meg tud őrjíteni? Szóval, valaki? =)

 

<33 Eva

Szerző: bulletfansite | 2010. június 6.
Oldalmenü
Szavazás
Melyik album tetszik leginkább?
Bullet For My Valentine EP
The Poison
Scream Aim Fire
Fever
Diavetítő
Naptár